Hur loggar jag in på allabrf.se?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:49 PM

Du kan logga in på allabrf.se med två olika alternativ: 

Alternativ 1 - Mobilt BankID

 När du klickar på knappen "Logga in" i övre högra hörnet kommer det fram en inloggningsruta. I rutan anger du i ditt personnummer och klickar på "Logga in". Efter det använder du ditt Mobila BankID för att legitimera dig.

 

Om det är första gången du legitimerar dig med Mobilt BankID kommer du behöva verifiera din e-postadress. Då får du ett e-postmeddelande med instruktioner för verifiering. Detta behöver du endast göra första gången du loggar in med Mobilt BankID.

 Alternativ 2 - E-post

När du klickar på knappen "Logga in" i övre högra hörnet kommer det fram en inloggningsruta. Den är förinställd för att logga in med Mobilt BankID, men under knappen "logga in" finns texten "Har du inte Mobilt BankID? Tryck här för att logga in med e-post". Klicka på den texten och inloggningsalternativ två presenteras. Ange din e-postadress och klicka på logga in. Du kommer nu få ett e-postmeddelande till den angivna e-postadressen med instruktioner om hur du verifierar din e-postadress.(Denna verifiering av e-postadress behöver du göra varje gång du loggar in.)

Du är nu inloggad. 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov