Varför saknas viss information på min förening?

Ändrad den Tis, 12 dec., 2023 vid 2:10 E.M.

Till skillnad mot aktiebolag har bostadsrättsföreningar ingen skyldighet att lämna in sin årsredovisning till Bolagsverket. Det gör att det är relativt svårt att få tag på ekonomisk information om bostadsrättsföreningar.

allabrf.se har löst detta problem genom att själva samla in årsredovisningar och göra dem tillgängliga för allmänheten. Vi har idag Sveriges största och mest uppdaterad databas om bostadsrättsföreningar. Trots det finns det fortfarande en del bostadsrättsföreningar där vi saknas data. Det är ofta små eller nybyggda föreningar.

Vi arbetar ständigt med att samla in ny ekonomisk data för bostadsrättsföreningar och uppdaterar ca 4000 föreningar varje månad.