Varför syns inte senaste årets betyg och nyckeltal för en viss förening?

Ändrad den Tis, 12 dec., 2023 vid 2:15 E.M.

För att vi ska kunna betygsätta en förening krävs att vi har en årsredovisning för det aktuella året. Om du köper en BRF-analys för föreningen gör vi vårt främsta för att hitta senaste årsredovisningen samt betygsätta föreningen. Det tar normalt max 48 timmar innan du får BRF-analysen. I undantagsfall finns ingen årsredovisning tillgänglig, varpå vi betalar tillbaka det belopp du har betalat.