Jag sitter i styrelsen. Hur kan jag uppdatera informationen?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 02:11 PM

Som aktiv styrelseledamot i din bostadsrättsförening har du tillgång att ändra, uppdatera och styra information som syns på den publika sidan som bland annat spekulanter och mäklare använder. Det är enkelt och helt gratis för er BRF.

För att kunna editera informationen krävs det att du är aktiv styrelsemedlem och finns registrerad i bolagsverkets register för styrelsemedlemmar.

Börja med att logga in på allabrf.se med ditt Mobila BankID, vi kommer då att kontrollera dig mot bolagsverkets register och automatiskt koppla dig till din bostadsrättsförening. Sitter du i flera BRF-Styrelser kommer du att bli kopplade till alla de föreningar du har ett aktivt uppdrag i.

När du loggat in och kopplats till din förening klickar du antingen i sidomenyn på "Föreningsinformation" och väljer vilken typ av information du vill uppdatera (exempelvis ladda upp dokument eller redigera föreningsinformation). Eller så besöker ni den publika sidan och klickar på "Redigera data" och sedan följer det steg som finns.

Vill ni optimera er sida maximalt och få tillgång till fler funktioner i portalen har Allabrf ett utökat Premiumerbjudande som heter BRF-Medlemskap. Då kan ni digitalisera och effektivisera styrelsearbetet ytterligare. Låter det intressant kan ni läsa mer om hela Allabrfs premiumerbjudande här.