Hur beställer jag en mäklarbild?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:36 PM

På allabrf.se beställer ni mäklarbild genom vår mäklarportal. I denna portal registrerar ni även den överlåtelse som ni hanterat.

För att beställa en mäklarbild går ni in på https://maklarportal.allabrf.se/

Ni måste vara inloggade med ert bankID för för att ha möjlighet att beställa mäklarbilden.

Gör så här:

1. Klicka på "beställ mäklarbild"

2. Sök upp den förening du har säljuppdrag i

3. Sök upp det objekt du ska förmedla, objektsnummer hittar ni på medlemmens senaste inbetalningsavi

4. Ladda upp din fullmakt/säljuppdrag

5. Fyll i dina uppgifter och eventuell kommentar

6. Acceptera villkoren

7. Välj sedan vilket paket du önskar (endast mäklarbild, eller Standardpaket där årsredovisning och stadgar ingår)

8. Betalningsflödet är sedan överlåtet till samarbetspartner Klarna AB,

9. Moms underlag skickas via klarna till er angivna e-postadress.

Vi tittar sen igenom er förfrågan och om allt ser bra ut skickas informationen till er inom några arbetsdagar.

Vill du se en film om hur du beställer mäklarbild istället? se nedan

Har du några frågor? Vänligen kontakta maklarsupport@allabrf.se