Hur avslutar jag mitt BRF-analysabonnemang?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:58 PM

1) Logga in på allabrf.se och klicka på "Profil" uppe till höger.

2) Välj sen "Inställningar" i den vänstra menyn.

3) Scrolla ned till där det står "Abonnemang" och klicka på "Avbryt förlängning" för att avsluta ditt abonnemang. Klart!

(Har du inte ett aktivt abonnemang kommer det stå "Du har inga abonnemang".)

Analysabonnemanget har varken någon bindnings- eller uppsägningstid. När du sagt upp abonnemanget kan du hämta analyser till och med påbörjad periods slut.

Abonnemanget måste sägas upp 3 dagar innan ny period startas för att du inte ska bli debiterad för de nästkommande 30 dagar.

Har du några frågor är du varmt välkommen att vända dig till update@allabrf.se