Varför kan ni inte göra en BRF-analys?

Ändrad den Tis, 12 dec., 2023 vid 2:08 E.M.

Om vi inte har tillräckligt med information om bostadsrättsföreningen kan vi inte göra en ordentlig analys. Bostadsrättsföreningar har generellt inte ett krav att skicka in sin årsredovisning till Bolagsverket och processen att samla in årsredovisningen blir därför mycket svårare.

Vårt analysteam jobbar så snabbt vi kan för att möta vårt mål att leverera BRF-analysen inom 48h. I vissa fall tar det längre tid än så på grund av att det tar tid att få kontakt med styrelsen. Styrelsen är ofta privatpersoner som har andra dagliga jobb.

I undantagsfall, i de fall när vi inte får kontakt med styrelsen eller på annat sätt får tillgång till datan, reklamerar vi köpet och återbetalar det belopp som är betalat.