Vi har en ny årsredovisning, när uppdaterar ni betyget?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:54 PM

Eftersom att bostadsrättsföreningar generellt inte är tvingade att skicka in årsredovisningen till Bolagsverket behöver vi hämta årsredovisningar via andra vägar. En väg är att ni som styrelse eller boende skickar in det till oss, fördelen är att ni slipper mycket av kontakten med bl.a. mäklare som jagar årsredovisningar och stadgar. Ni hjälper även bostadsrättsmarknaden att bli mer transparent och tydlig.

Om ert bokslut är klart och godkänt av stämman kan ni skicka en digital version till oss för uppdatering. Då skickar ni bokslutet till update@allabrf.se, så uppdaterar vi informationen så snabbt vi kan.